Aura Fest rikkoo ennätyksiä – parhaillaan käynnissä Turussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turussa viikonloppuna järjestettävä Aura Fest tulee tekemään suurella todennäköisyydellä tänään perjantaina päiväkohtaisen kävijäennätyksensä, sillä Kupittaanpuistoon on saapumassa jopa 6.000 festivaalikävijää. Festivaaleilla sijaitsee myös huippusuosittu Stara VIP.

– Olemme asettaneet kävijätavoitteeksi Aura Festille tänä vuonna yhteensä 12.000 kävijää oheistapahtumineen. Lipunmyynti on ollut koko kesän erittäin reipasta ja tulemme tänään perjantaina tekemään todennäköisesti uuden päiväkohtaisen kävijäennätyksemme. Tämä tarkoittaisi jopa yli 6000 festivaalivierasta, promoottori Tommi Mäki kommentoi.

Yhdeksännen kerran järjestettävä Aura Fest suosii tänä vuonna ohjelmassaan erityisesti kotimaisia artisteja, mutta mukana on myös kaksi mielenkiintoista kansainvälistä DJ-nimeä. Erityisesti Pendulum on herättänyt valtakunnallista kiinnostusta. Kotimaisista esiintyjistä kärkiniminä Turussa nähdään muun muassa JVG, Pyhimys ja Reino Nordin.

Aura Fest on lunastanut paikkansa Varsinais-Suomessa perinteikkäänä kesäkauden päätösfestivaalina. Festivaali on myös tänäkin vuonna ikärajaton, mutta Stara VIP ja anniskelualueet ovat vain aikuisille. Lauantaina tapahtumassa esiintyvät Reino Nordin, Nikke Ankara, Sak Noel, Aleksanteri Hakaniemi, Gettomasa, Petri Nygård ja Pyhimys.