Emily Ratajkowski esitteli karvoituksensa – paljasti myös syyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

Nyt Emily on yllättänyt someseuraajansa kasvattamalla itselleen muhkeat kainalokarvat. Syyn hän kertoo kuvatekstissä, jossa supermalli toteaa naisten ansaitsevan valita itse millaisia he haluavat olla. Emily on nyt kirjoittanut aiheesta kirjoituksen myös Harper’s Bazaar -lehteen.

View this post on Instagram

@inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.