Koira putosi kerrostalon katolta – selvisi kuin ihmeen kaupalla hengissä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kuuden kerroksen pudotus on kohtalokas lähes mille tahansa eläimelle. Nyt New Yorkissa on kuitenkin hämmästelty tapausta, jossa koira on selvinnyt vaarallisesta onnettomuudesta.

Emma Heinrich oli palaamassa ulkoiluttamasta ranskanbulldoggiaan Winstonia, kun koira karkasi. Se juoksi rakennuksen kattokerroksene ja putosi sen reunalta. Koira putosi alla olleeseen autoon sen kattoikkunan läpi.

Heinrichin yllätykseksi Winston oli elossa, vaikkakin haavoittunut ja hyperventiloiva. Koira toimitettiin eläinlääkäriin. Yksikään sen luista ei ollut murtunut, mutta eläin oli 36 tuntia ylipainehappihoidossa keuhkoihin kohdistuneiden vammojen vuoksi.

CNN:n mukaan Winston on sittemmin kotiutunut sairaalasta. Heinrichin mukaan koiralla on edelleen hieman mustelmia, mutta se alkaa olla jälleen vanha leikkisä itsensä.