Olivia Culpon asuvalinta yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Donald Trumpin omistaman Miss Universum -kilpailun voittajaksi kruunattiin vuonna 2012 Miss USA Olivia Culpo, joka katosi otsikoista pian kruunaamisensa jälkeen. Viime aikoina 25-vuotias kaunotar on kuitenkin tehnyt näyttävää paluuta parrasvaloihin niin somessa kuin lehtien sivuillakin.

View this post on Instagram

Bobbin 💇

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Nyt Olivia nähdään poseeraamassa asussa, jossa ei voi esiintyä kovin vauhdikkaasti julkisilla paikoilla. Se on nimittäin niin niukka, että pienikin liikahdus voi paljastaa rinnat kokonaan muille ihmisille.

Taannoin Olivia nähtiin poseeraamassa maailman arvostetuimman bikinituotoksen kuvauksissa Sports Illustratedin maailmankuuluun uimapukunumeroon. Nyt universumin kauneimmaksi kruunattu nainen poseeraa somekuvissaan Meksikon Cabossa sijaitsevassa Las Ventanas al Paraisossa esimerkiksi niukoissa punaisissa bikineissä. Lisäksi hänet nähdään kullanhohtoisessa iltapuvussa, joka saisi miehet sekaisin missä päin maailmaa tahansa.