Aura Fest teki kävijäennätyksensä Turussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turun Kupittaanpuistosssa viikonloppuna järjestetty kaupunkifestivaali Aura Fest teki uuden kävijäennätyksensä. Päiväkohtainen ennätys rikottiin jo perjantaina, ja koko viikonlopun aikana festivaali keräsi oheistapahtumineen noin 13.500 kävijää.

– Yhdeksäs Aura Fest ylitti kaikki odotuksemme ylittäen asettamamme 12.000 kävijän tavoitteen reilusti. Festivaalissa sekä oheistapahtumissamme vieraili yhteensä viikonlopuna aikana 13.500 kävijää, mikä on uusi Aura Festin kaikkien aikojen yhdistetty kävijäennätys, Aura Festin promoottori Tommi Mäki kertoo.

– Lauantaina yleisöä vetivät erityisesti päivän aloittanut Reino Nordin, Gettomasa sekä yhdysvaltalainen DJ Sak Noel. Ensi vuonna 2020 festivaalilla on kymmenvuotisjuhla, jolloin tapahtumaa tullaan kasvattamaan entisestään. Aura Fest aikaistuu viikolla.

Aura Festin kävijäkunta koostui erityisesti 20-30 vuotiaista nuorista aikuisista. Tapahtuman ekslusiivisin lippu oli viimevuotiseen tapaan Stara VIP, jonka liput lähes vietiin käsistä jo ennen tapahtumaa.