Britney Spearsin hitti surf-tyyliin – parempi kuin alkuperäinen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Surf rock -musiikkityyli syntyi surffauskultuurin ympärille 1950-luvun lopulla. Yksi surf-musiikille omistautuneista yhtyeistä on kanadalainen The Surfrajettes, joka muokkaa tunnettuja kappaleita rautalankamusiikille sopivaksi.

Neljästä neitokaisesta koostuva yhtye tarjoilee sekä silmäniloa että korvakarkkia. Yksi yhtyeen suosituimmista kappaleista on Britney Spearsin Toxic-biisin cover. Osa ihmisistä pitää jopa surf-versiota alkuperäistä parempana.

Pulp Fictionissa kuultu Dick Dalen Misirlou-kappale lienee yksi maailman tunnetuimmista surf-kappaleista. Soundi tuo mieleen aallot, huojuvat palmut ja auringonlaskun. The Surfrajettesin Toxic-covervideolla on yli kaksi miljoonaa katselukertaa.

View this post on Instagram

Presenting our Full Spring/Summer Tour! We better start packing! ✈️🧳👢☀️ Which city will we see you in? 📸 by @teaserama May 25 – Nashville, TN / Nashville Boogie Vintage Weekender Jun 1 – Mexico City, MX / WILD O' FEST Jun 22 – Rochester, NY / Abilene Lounge Jul 27 – Rochester, NY / Rockin’ Rochester Weekend Aug 1 – Pioneertown, CA / Pappy & Harriet’s Aug 2 – Santa Ana, CA / La Santa Aug 3 – Torrance, CA / Surf Guitar 101 Convention Aug 4 – San Jose, CA / The Ritz Aug 5 – Morro Bay, CA / The Siren Aug 6 – Las Vegas, NV / Bunkhouse Saloon Aug 7 – Tempe, AZ / Yucca Tap Room Aug 8 – San Diego, CA / Casbah Aug 9 – San Diego, CA / Tiki Oasis Aug 18 – Asbury Park, NJ / Hi-Tide Summer Holiday: Asbury Park

A post shared by The Surfrajettes (@thesurfrajettes) on