Superautojen Atlantic Road Trip käynnistyi Norjassa – räppäri Uniikki mukana Porschella

Autot Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjois-Euroopan näyttävimpiin autotapahtumiin lukeutuva Atlantic Road Trip käynnistyi eilen maanantaina Oslosta. Suomessakin tällä viikolla piipahtava tapahtuma kiertää tuhansien kilometrien reitin Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Virossa. Mukana on eri puolilta maailmaa noin 40 superautoa Ferrareista McLareneihin ja Lamborghineistä Rolls Royceen.

Suomesta mukana on useita tiimejä, joista yhdessä Porchella kaasuttelee räppäri Uniikki. Hän kuvaa matkalla upeissa maisemissa Hevosii-musiikkivideotaan. Stara seuraa Atlantic Road Tripiä ja Uniikin matkaa päivittäin, kunnes huippuarvokas autosaattue pääsee viimein päätepisteeseen Viron Pärnussa. Tampereelta Atlantic Road Tripillä on mukana perhe yhteensä kolmella autolla. Isä ajaa legendaarista Ford GT40 -autoa, äiti Euroopan ainoaa Shelby GT350 -autoa ja poika Nissan GT-R R35 -autoa.

JATKUU KUVIEN JÄLKEEN

Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu

Autosaattueen matka alkoi Oslon Youngstorietilta, jossa superautot olivat kaiken kansan nähtävillä reissun aloitusjuhlissa. Jo ennen starttia koettiin ikävä tilanne, kun yhteen Clarion the Hub -hotellin 13. kerroksen sviiteistä murtauduttiin alakerrassa sijaitsevasta ravintolasta. Huoneesta varastettiin kaikki omaisuus matkalaukkuja myöden. Lisäksi osalla Yhdysvalloista tulleista osallistujista matkatavarat jäivät matkan varrelle.

Ensimmäisenä varsinaisena ajopäivänä maanantaina Oslosta ajettiin ensin 224 kilometriä Beitostøleniin lohilounaalle, josta matka jatkui reilut 300 kilometriä Dalsnibban näköalapaikalle. Sieltä ajettiin vielä noin 30 kilometriä Geirangerin kylään, jossa retkikunta majoittui Union-hotellissa. Ensimmäisenä matkapäivänä satoi noin puolet, mutta silmiähivelevät maisemat tarjosivat silmänruokaa. Nopeat autot saivat lisäksi ylimääräistä jännitystä tiellä liikkuvien eläinten väistelystä.

Staran Atlantic Road Tripin materiaalit tuottavat reissussa mukana olevat Orava Media sekä extreme-kuvaukseen erikoistunut Fanny Saarelainen, jota voi seurata Instagramissa nimimerkillä @fannzu. Lisätietoja verkkosivuilta www.fannzu.com.

Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu