Kylie Jenner pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonloppuna 22 vuotta täyttänyt upporikas Kylie Jenner nähdään ajoittain näyttävissä somekuvissa, mutta nyt hän on poseerannut poikkeuksellisen upeissa ja värikkäissä kuvissa muun muassa bikineissä, sillä hän on omien sanojensa mukaan parhaillaan synttärikiertueellaan.

View this post on Instagram

#BirthdayTour 🇮🇹

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie Jennerin vartalossa ei ole kovin paljon luomua jäljellä, ja hän onkin mainio esimerkki siitä mitä rahalla saa aikaiseksi. Nukkavierusta teinitytöstä operoitiin osaavissa käsissä parissa vuodessa tyrmäävän näköinen nuori nainen.

View this post on Instagram

🛥♥️

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

Summer19🍓🍒🍉

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie Jenner juhlii synttäreitään valtavalla 90-metriä pitkällä Tranquility-luksusjahdilla, jonne mahtuu 22 juhlavierasta 10 hyttiin. Aluksella on elokuvateatteri, kauneushoitola, sauna, turkkilainen sauna, uima- ja porealtaat ja kansibaari. Tranquilityn viikkovuokra on 1,2 miljoonaa dollaria, eli miljoona euroa.