Tutkimus paljasti: Ozzy Osbournella geneettinen muutos – sietää päihteitä tavallista paremmin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosikymmenten ajan päihdehuuruista rock n’ roll -elämää viettänyt Ozzy Osbourne on jo 70-vuotias. Nyt tutkijat ovat paljastaneet tähden saattavan sietää päihteitä tavanomaista paremmin geenipoikkeaman ansiosta.

Biologi Bill Sullivan väittää tuoreessa Pleased to Meet Me: Genes, Germs and the Curious Forces That Make Us Who We Are -kirjassaan Ozzyn olevan käytännössä mutantti. Se selittäisi osittain paitsi tähden mieltymyksen päihteisiin, myös hänen kykynsä sietää niitä suurissa määrissä.

– Ozzy on todellakin geneettinen mutantti, Sullivan paljastaa New York Post -lehden mukaan.

Sullivanin mukaan löydökset osoittavat, kuinka paljon perimä määrittelee ihmisten elämää. Vapaan tahdon sijaan käyttäytymistä saattaakin ohjailla biologia.