50 superautoa tänään Suomeen – harvinainen näky Turun ja Helsingin välillä

Autot Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara on seurannut tällä viikolla tiiviisti Oslosta muutama päivä sitten lähtenyttä 50 superauton karavaania, kun Atlantic Road Trip kiertää parhaillaan Pohjois-Eurooppaa. Tänä aamuna noin yhdeksän maissa poikkeuksellinen karavaani saapuu laivalla Turkuun, josta matka jatkuu Helsinkiin.

Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu
Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu

Turun ja Helsingin välisillä teillä kannattaa pitää tänään silmät auki, sillä luvassa on poikkeuksellinen määrä Ferrareita, Lamborghinejä, Rolls Royceja, Porscheja ja lukuisia muita erikoisautoja. Ensimmäiset autot lähtevät Turusta arviolta 9.00 maissa ja saapuvat Helsinkiin noin kello 11.00 maissa.

Atlantic Road Trip 2019, Kuva: Fanny Saarelainen, Fannzu, www.fannzu.com, @fannzu

Tässä Fannzun videokooste tiistailta:

Helsingissä autot suuntaavat ravintolalaiva MS Louisianan edustalle. Siellä myös yleisö pääsee tutustumaan autoihin lähemmin. Iltapäivällä autot jatkavat jo Viron laivalle, sillä illalla ne ovat jo Tallinnassa. Kuluvan vuoden Atlantic Road Trip päättyy lopulta Pärnun moottoriradalle.

Mukana reissussa on autokuntia lukuisista maista niin Euroopasta kuin muun muassa Yhdysvalloista. Suomesta mukana on myös räppäri Uniikki, joka kuvaa matkan aikana musiikkivideota tulevaan Hevosii-kappaleeseensa. Uniikki on luonnollisesti paikalla tänään myös Helsingin pysähdyksellä.