Kuningas Pähkinä & Setä Tamu taas hittikannassa – Salaliittoi Margariittoi -kappale julkaistu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosituhannen vaihteesta saakka jo kahden vuosikymmenen ajan suomiräppiä menestyksekkäästi tehnyt vaasalainen parivaljakko Kuningas Pähkinä & Setä Tamu tunnetaan monista hiteistä, joita miehet ovat tehneet myös muun muassa yhdessä Stigin kanssa. Nyt on julkaistu Kunkun ja Tamun seuraava hitti.

Salaliittoi Margariittoi -singlen juuri julkaissut artistiduo palaa tuoreella julkaisullaan musiikillisesti juurilleen, ja monia kappaleen elementtejä onkin lainattu aikaisemmasta tuotannosta. Lienee siis selvää, että ainakin pitkäaikaiset fanit ovat erittäin mielissään uudesta julkaisusta.

Kuningas Pähkinän & Setä Tamun uuden singlen musiikkivideo on hetki sitten julkaistu, ja Stara esittelee sen ensimmäisenä mediana. Katso video tästä linkistä tai artikkelin alta.