Seksiä poliisilaitoksen parkkipaikalla – poliisi yllätti takapenkiltä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Epäonninen pariskunta on joutunut keskeyttämään kiimaisen hetkensä, kun poliisiviranomainen puuttui lemmiskelyyn. Nuoret rakastavaiset harrastivat nimittäin seksiä auton takapenkillä poliisilaitoksen parkkipaikalla.

Jos Michiganissa asuvat 25-vuotias nainen ja 24-vuotias mies olisivat pystyneet pidättelemään himojaan kotiin asti, olisi heidän seksiseikkailunsa päättynyt onnellisemmin. Pari oli parkkeerannut ajoneuvonsa ruutuun, joka oli tarkoitettu yksinomaan poliisiviranomaisten käyttöön. Toisin sanoen väärä seksipaikka tuli nopeasti ilmi.

The Smoking Gunin mukaan poliisi oli nähnyt ajoneuvon, jonka takaikkuna oli ollut huurussa. Hän löysi takapenkiltä alastomana olleen parin. Detroitin lähiössä autossa seksiä harrastanut pari joutuu oikeuden eteen vastaamaan teoistaan. Heitä syytetään järjestyshäiriön aiheuttamisesta.