Miljonääriäiti-Gunillan teinitytär niukoissa bikineissä – someraivo repesi kuvista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsin miljonääriäidit televisio-ohjelmasta suomalaisille tutuksi tullut realitypersoona Gunilla Persson toimii iäkkään äitinsä omaishoitajana ja teini-ikäisen tyttärensä yksinhuoltajana. Pian 17 vuotta täyttävä Erika-tytär on julkaissut rohkeita bikinikuvia nettiin. Gunilla on antanut kuville siunauksensa.

Gunilla Perssonin Erika-tytär on nykyään lukioikäinen nuori nainen, joka julkaisee aktiivisesti kuviaan sosiaalisessa mediassa. Valitettavasti osa ihmisistä on kommentoinut kuvia todella törkeään sävyyn. Erika on päättänyt näpäyttää arvostelijoita julkaisemalla lisää paljastavia kuvia.

Gunilla puolustelee myös tytärtään ja kertoo itse ottaneensa kuvat. Hän muistuttaa, että Erikasta on ollut vuosien aikana korvaamaton apu iäkkään isoäidin hoitamisessa, joten teiniä on turha haukkua alatyylisillä ilmaisuilla. Gunilla on ylpeä tyttärensä vartalosta ja kannustaa teiniä julkaisemaan kuvia siitä.

View this post on Instagram

Kära vänner, jag är överlycklig. Så här är mamma nu, alert, svarar på frågor, har livslust, skrattar, äter och dricker. På fredag ska det ”stent” hon har i njuren tas bort på ett ”icke farligt” sätt. De vill inte söva ned henne och inte jag heller. Erika fyller sjutton år på söndag den 18 augusti och då hoppas vi att mamma har fått komma hem. Tack alla ni underbara vänner som ger oss så mycket stöd här. Och det vill jag säga – ni som tycker att det är bättre att mamma DÖR kan springa och gömma er och aldrig någonsin visa er här igen. Och vad gället Erika @erikaperss0n och hennes bikinibilder så är jag innerligt trött på att behöva försvara henne. Jag har tagit bilderna själv och jag är glad att hon är stolt över sin kropp. Erika är otrolig och hjälper mig så mycket med mamma. Hur många 16-åringar tror ni skulle vilja göra ”sjuksköterskesysslor” på sin mormor? Så ni som kritiserar henne STICK härifrån. @tv3se @tv4 #t#biggestloservip2018 #farmenkjendis2020 #kristallen

A post shared by Gunilla Persson (@thegunilla) on

View this post on Instagram

pink sparkles on the fourth of july🤨

A post shared by erika persson (@erikaperss0n) on

View this post on Instagram

happy summer😌😌😌

A post shared by erika persson (@erikaperss0n) on