Kiefer Sutherland putosi bussista Tanskassa – Euroopan kiertue keskeytetty

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Kiefer Sutherland muistetaan parhaiten Jack Bauerin roolista 24-sarjassa. Mies vaihtoi kuitenkin näyttelemisen muusikon uraan muutama vuosi sitten. Hän on kiertänyt viime aikoina yhtyeensä kanssa Euroopassa.

Nyt Kiefer Sutherlandin loppukiertuetta on jouduttu siirtämään syksylle, koska hän putosi bussista. Mies kertoi onnettomuudesta sosiaalisessa mediassa. Hän satutti onnettomuudessa kylkiluunsa, eikä pysty laulamaan.

– Liukastuin bussin rappusissa Tanskassa ja satutin vakavasti kylkiluuni. Minulla on hengitysvaikeuksia ja laulaminen on mahdotonta. Valitettavasti en pysty esiintymään kiertueen kolmella viimeisellä keikalla, mutta aion korvata esiintymiset syys-lokakuussa, kun tulemme takaisin, hän valittelee.

Kokonimeltään oleva Kiefer William Frederick Dempsey George Rufus Sutherland julkaisi toisen studioalbuminsa tämän vuoden huhtikuussa. Reckless & Me -niminen levy on ehtaa country-musiikkia.