Teinivaimo ottaa elämästä ilon irti – villi tanssi rinnat hytkyen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden on etsinyt itseään viime vuosien aikana. Hän erosi viime vuonna vuosikymmeniä vanhemmasta näyttelijämiehestään Doug Hutchinsonista, ja on sen jälkeen keskittynyt itsensä eheyttämiseen.

Projektiin on kuulunut muun muassa tuntojen avaaminen faneille ja kokemusten purkaminen musiikin kautta. Courtney Stodden on myös kertonut, että suhtautuu nykyisin vartaloonsa paremmin kuin ennen. Tämä lienee myös syynä siihen, että hän esittelee mielellään kurveja sosiaalisessa mediassa.

Nyt nainen on julkaissut Instagramiin videon, jolla hän esittelee tuolitanssin. Hän liitää kameran eteen toimistotuolilla ja esittelee seksikkäitä liikkeitä rintaliiveissä ja farkkushortseissa. Ihmiset ovat epäilleet hänen olevan videolla tajuntaa laajentavien aineiden vaikutuksen alaisena, mutta toisaalta kyseessä saattaa olla ainoastaan rohkeus olla oma – vaikkakin hieman hullutteleva – oma itsensä.

View this post on Instagram

Only @Beyoncé makes me feel this way

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on