Yolanda Hadid pokasi menestyneen sijoittajan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tunnetuksi tullut Yolanda Hadid on kolmen menestyneen mallin äiti. Hän on niittänyt mainetta myös terveellisillä elämänvalinnoillaan, jotka auttavat häntä taistelussa Lymen tautia vastaan.

Nyt nainen on rakastunut. Yolanda Hadid on julkaissut sosiaaliseen mediaan yhteiskuvia sijoittaja Joseph Jingolin kanssa. Pariskunta on seurustellut kahdeksan kuukautta, ja mahdollisesta rakkaudesta saatiin vihiä jo keväällä. Tällöin Yolanda julkaisi kuvan vastaanottamastaan kukkakimpusta.

– Tiedän, että tämä on totta. Jumala siunasi rikkinäisen tieni ja johdatti suoraan luoksesi, Yolanda Hadid kommentoi sosiaalisessa mediassa suhdetta.

Yolandan ja hänen ex-miehensä Mohamed Hadidin kaikki kolme lasta työskentelevät mallimaailman huipulla. Poika Anwar sekä siskokset Bella ja Gigi ovat maailmankuuluja. Perhe uskoo terveellisiin elämäntapoihin.