Televisioksi pukeutunut jättää televisioita kuisteille – viranomaiset ihmeissään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Virginiassa on ihmetelty paikallisten kotien pihoille ilmestyneitä kuvaputkitelevisioita. Televisioit jättää pihoille erikoisella tavalla pukeutunut hiippailija.

Ovikellokameroiden ikuistamilla videolla nähdään television päähänsä pukenut henkilö, joka jättää yön pimeydessä kuisteille televisioita. Vastaavia tapauksia on kirjattu Henrico Countyn piirikunnassa jo 60 kappaletta.

– Se on tavallaan hauskaa… Ehkä hän haluaa tulla tunnetuksi TV-joulupukkina. En usko taustalla olevan mitään teknologista tai poliittista kannanottoa. Kyseessä on vain päätön pila, paikallinen Jim Brooksbank spekuloi.

Paikallinen poliisi uskoo Huffpost-sivuston mukaan tempauksen taustalla olevan useita ihmisiä. Tekijät eivät ole syyllistyneet rikokseen, mutta poliisi kehottaa silti ottamaan yhteyttä heihin tv-miehen ilmestyessä pihalle.