Khloe Kardashian bikineissä – esitteli upean rantakuntonsa huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ex-miehensä perässä Yhdysvaltojen Clevelandiin taannoin muuttanut julkkistähti Khloe Kardashian päätti taannoin muuttaa pysyvästi takaisin Calabasasin kotiinsa. Tämä tarkoittaa sitä, että True-tyttären ja hänen isänsä Tristan Thompsonin välimatka pitenee pysyvästi.

View this post on Instagram

🌴Passports and Palm Trees 🌴

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Khloe Kardashian on viettänyt suurimman osan ajastaan Los Angelesissa tyttärensä syntymän jälkeen. Nyt hän tekee muutosta kuitenkin virallista. Parhaillaan Khloe esittelee upeaa bikinivartaloaan sosiaalisen median kuvissaan.

Khloe Kardashian muutti raskautensa ajaksi Clevelandiin NBA-pelaaja Tristan Thompsonin ammattiurheilijan uran vuoksi. Naisen Calabasasin koti on ollut remontissa, ja hän on vuokrannut siksi aikaa väliaikaisen asunnon Los Angelesista. Khloe nauttii sinkkupäivistään pienen tyttären äitinä.