Ashley Graham paljasti raskausarpensa – naisilla tunteikas reaktio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Positiivisen kehonkuvan puolesta liputtava huippumalli Ashley Graham odottaa ensimmäistä lastaan. Raskaus muokkaa usein naisen kehoa ja sen ulkonäköä. Tavalliset ihmiset näyttävät harvoin samalta kuin ihanne, mitä media, musiikkimaailma ja mainokset yrittävät pakkosyöttää.

Onneksi maailmassa on myös Ashley Graham. Naiset ovat myöntäneet purskahtaneensa itkuun nähdessään Grahamin uusimman valokuvan Instagramissa. He tuntevat suunnatonta helpotusta kuvan ansiosta. Kuvassa on huippumallin kehon kurvit ja raskausarvet. Katso kuva Instagramista tästä.

Moni nainen voi samaistua näkyyn ja kantaa jatkossa kehoaan ylpeänä ilman ulkonäköpaineita. Ashley Graham on usein sanonut, että ihmisten tulisi olla sinut itsensä kanssa ja tärkeintä on olla terve. Terve niin fyysisesti kuin itsetunnoltaan.