Ei voi olla totta! Teinivaimo vaihtoi taas tyyliä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Courtney Stodden on aktivoitunut viime päivinä sosiaalisessa mediassa. Nainen värjäsi hiuksensa tumman ruskeaksi muutama kuukausi sitten ja sai ihastuneita huokauksia faneilta. Nyt neitokainen on kuitenkin tehnyt paluun blondien maailmaan.

Courtney Stodden on julkaissut povekkaan otoksen kirkkaanpunaisissa alusvaatteissa. Hän esittelee uutta ja vaaleampaa hiustyyliään sanoilla: ”Hei, olen tullut takaisin!”. Nainen kertoi aiemmin vaihtelevansa tyyliä usein lähinnä etsiessään omaa persoonallisuuttaan. Hän on luonut uraa musiikkimaailmassa laulajana, vaikka nainen tunnetaan edelleen paremmin hänen paljastelevista otoksistaan.

Courtney Stodden nousi vuonna 2011 julkisuuteen avioiduttuaan 34 vuotta vanhemman näyttelijän, Doug Hutchinsonin kanssa. Stodden oli tällöin 16-vuotias. Hän on laulanut elektronisen musiikin kappaleilla ja esiintynyt vaihtoehtoklubeilla ja -tapahtumissa.

View this post on Instagram

Hi, im back

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on