Mies yritti leikata toisen kivekset irti – huonostihan siinä kävi

Ohhoh! · Tim Isokivi

74-vuotiasta miestä syytetään ruumiinvammoja aihettaneen lääketieteellisen toimenpiteen suorittamisesta ilman asianmukaista lupaa. Hän oli yrittänyt leikata toisen miehen kiveksiä irti.

Floridan Highlandsin piirikunnan poliisit hälytettiin Gary Van Ryswykin kotiin sunnuntaina. He löysivät Van Ryswykin lisäksi paikalta 53-vuotiaan miehen, joka piteli veristä pyyhettä haarovälissään. Miehen kivekset olivat lasipurkissa sängyn vieressä.

Miehet olivat tavanneet kastraatiofetisseihin erikoistuneilla verkkosivuilla. Van Ryswyk oli kertonut kastroineensa lukuisia eläimiä maatilalla ja poistaneensa toisen omista kiveksistään. Yritys poistaa 53-vuotiaan penistä kotitekoisessa leikkaussalissa kuitenkin epäonnistui hallitsemattoman verenvuodon ansiosta.

Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Higlandsin piirikunnan poliisit todistivat mitään vastaavaa, kertoo heidän tiedottajansa Buzzfeed-sivustolle. Irtileikatut kivekset toimitettiin uhrin mukanaa saraalaan. On kuitenkin epäselvää haluaako hän niitä takaisin vartaloonsa.