Muskelinainen treenaa kaksi tuntia päivässä – 90 kiloa pelkkää lihasta

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ylipainolla ja passiivisuudella on todettu olevan yhteys ennenaikaiseen kuolemaan sekä lukuisiin eri sairauksiin. Paino ei kuitenkaan määrittele terveyttä. Kehonkoostumus ja rasvaprosentti kertoo enemmän.

Tästä elävänä todisteena voi pitää aiemminkin artikkeliimme päätynyttä floridalaista Rahki Giovannia. Nainen on hurahtanut lihaskuntoharjoitteluun siinä määrin, että on tehnyt siitä elämäntyönsä. Yhdysvaltojen Miamissa kuntosaliyrittäjänä ja personal trainerina itsensä elättävä Rahki Giovanni auttaa nyt myös muita saavuttamaan paremman version itsestään.

Hän tietää mistä puhuu, sillä nainen on muuttunut kuntoilun ja oikeanlaisen ruokavalion avulla niin sanotusti fätistä fitiksi. Oman minisarjansa nettiin saanut Rahki auttaa muun muassa ystäväänsä pääsemään eroon raskauskiloista. Osa ihmisistä kuvittelee, että kehon muokkaaminen on helppoa. Se vaatii kuitenkin pitkäjännitteisyyttä, työtä ja sinnikkyyttä, mikä lopulta palkitaan. Kaikki eivät sitä kestä.

https://www.instagram.com/p/Bz0TH3mAc7k/

https://www.instagram.com/p/Bzx0c13AaBB/