Nainen luuli tekoripsiensä roikkuvan – luomella kävelikin hämähäkki

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen Meisha Pennington käyttää monen muun tavoin tuuheita tekoripsiä paksun meikkikerroksen lisäksi. Toisinaan ripset ovat todella massiiviset. Jopa niin massiiviset, että niihin voi piiloutua hämähäkki.

LADbible Australia on julkaissut viraalivideon, jolla nähdään itseään kuvaava Meisha Pennington. Nainen ihmettelee, miksi hänen toinen silmänsä on omituisen tuntuinen. Hän luulee, että ripsiin on mennyt roska, hius tai ne roikkuvat.

Yhtäkkiä syy selviää, kun ripsistä ryömii ulos sormenpään kokoinen hämähäkki. Kuten arvata saattaa, pelästyy nainen pahanpäiväisesti. Ehkäpä hämähäkki luuli megaripsiä joksikin muuksi kuin ihmisen silmässä olevaksi tekokarvoitukseksi.

Spiders Crawls Out From Woman's Eyelash

This is the stuff of nightmares 😱🕷

Publiée par LADbible Australia sur Lundi 12 août 2019