Donald Trump haluaa tuhota hurrikaanit ydinpommeilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on puhunut toistuvasti hirmumyrskyjen pommittamisesta. Hän on ehdottanut, että hurrikaanit tuhottaisiin aseellisin toimin ennen kuin ne saavuttavat Yhdysvaltojen rannikon.

Axios-media kertoo nyt, että Donald Trump on ottanut esille Valkoisessa talossa järjestetyssä hurrikaaneja koskevassa kokouksessa mahdollisuuden, että pyörremyrskyn sisään pudotettaisiin ydinpommi. Presidentti kysyi viranomaisilta, miksi amerikkalaiset eivät voisi tuhota hurrikaania jo sen muodostumisvaiheessa Afrikan rannikolla. Viranomaiset hämmästyivät presidentin ehdotuksesta, mutta lupasivat selvittää asiaa.

Kerroimme äskettäin ihmisten huolestuneen Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin puheista, joissa hän vertasi itseään Messiakseen. Ihmiset ovat pitäneet miestä harhaisena. Lisäksi hänen kiukuttelunsa nousi äskettäin otsikoihin, kun hän perui Tanskan valtionvierailun. Syy oli siinä, että pääministeri Mette Fredriksen piti Donald Trumpin Grönlannin ostopuheita absurdeina.