Sami Kurosen kanssa seurusteleva missikaunotar Michaela Söderholm bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi Michaela Söderholm seurustelee nykyisin televisiosta tutun juontaja Sami Kurosen kanssa, ja nyt Söderholm on julkaissut sosiaalisessa mediassa upean valokuvan aurinkoiselta lomaltaan. Kuvassa missikaunotar nähdään poseeraamassa violeteissa bikineissä keinussa.

View this post on Instagram

Dreaming of days like these 🏝

A post shared by Michaela Söderholm (@michaela.soderholm) on

Media-alaa opiskeleva Michaela Söderholm on kuvannut kuluneen loppukesän aikana televisio-ohjelmaa, mutta hän ei ole vielä kertonut tarkemmin millainen ohjelma on ollut työn alla. Taannoin missikaunotar oli työharjoittelussa radiossa kolmen kuukauden ajan.

View this post on Instagram

🐙

A post shared by Michaela Söderholm (@michaela.soderholm) on

View this post on Instagram

Sea you soon 🌴☀️

A post shared by Michaela Söderholm (@michaela.soderholm) on