Puu kaatui auton päälle – silminnäkijän hervottomasta reaktiosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

West Virginian Huntingtonin kaupungissa on kaadettu puita, jotka ovat aiheuttaneet vaaratilanteita kaupungin peruskoulun läheisyydessä. Nyt uutiskanava on kertonut kaupungin työntekijöiden kaataneen yhden puun nuoren naisen tuliterän ajoneuvon päälle.

Uutisesta on tullut viraali lähinnä silminnäkijän kommentin vuoksi. Talonsa verannalla puunkaatoa seurannut Billy Tatum myöntää, että puut ovat aiheuttaneet vaaratilanteita isojen oksien irrotessa esimerkiksi myrskyjen aikana. Hän näki omin silmin, kun kaupungin työntekijöiden kaatama puu rysähti tiellä olleen auton päälle.

– Se kuulosti samalta kuin olisi litistänyt oluttölkin. En haluaisi sanoa tätä, mutta se oli aika coolia, tiedättekö? Kukapa mies ei tykkäisi tuhosta. Sen takia menemme katsomaan romurallia, mutta hei, pohjimmiltaan tässä on kyse tytön uudesta autosta, eikä hän pääse huomenna kouluun, Tatum virnisti kameralle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.