Ireland Baldwin riisui paitansa rohkeaan somekuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ireland Baldwin on kahden tunnetun Hollywood-tähden, Kim Basingerin ja Alec Baldwinin tytär. 23-vuotias Ireland on näyttelemisen sijaan luonut uraa mallina.

Nyt tähti on kohahduttanut rohkealla Instagram-kuvalla. Otoksessa Ireland poseeraa yläosattomissa, peittäen kädellä rintansa. Malli nähdään myös tuoreissa kuvissa, joissa hän poseeraa mustassa topissa ja farkkushortseissa.

Ireland Baldwin aloitti mallinuransa vuonna 2013. Vietettyään hetken aikaa päihdehoidossa emotionaalisen trauman jälkeen hän solmi sopimuksen IMG Models -yhtiön kanssa. Irelandilta ei kuuluisia sukulaisia puutu, sillä hänen serkkunsa on Justin Bieberin kanssa naimissa oleva Hailey Baldwin.

 

View this post on Instagram

she loves a corduroy moment

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on