Myytinmurtajista tuttu nainen kuoli traagisessa onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti erityisesti autoilupiireissä tunnettu kilpa-autoilija Jessi Combs on kuollut 39-vuotiaana. Hän menehtyi onnettomuudessa, joka tapahtui nelipyöräisten ajoneuvojen ennätysyrityksen yhteydessä Yhdysvaltojen Oregonissa. Hieman ennen onnettomuutta Combs julkaisi kuvan ajoneuvostaan.

Kuva: Jessi Combs

Esimerkiksi Myytinmurtajat-ohjelmassa nähty Jessi Combs julkaisi sosiaalisessa mediassa valokuvan suurikokoisella suihkumoottorilla varustetusta ajoneuvostaan ja totesi kuvansa yhteydessä hullulta nousta tuon menopelin kyytiin.

– It may seem a little crazy to walk directly into the line of fire… those who are willing, are those who achieve great things. People say I’m crazy. I say thank you, Jessi Combs kommentoi kuvaansa.