Kaikkien aikojen puuma – 83-vuotias etsii seksiseuraa Tinderistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Isoäiti Hattie Retroage vannoo, että ei enää koskaan deittaile ikäisiään miehiä. Hän keskittyy huomattavasti nuorempien urosten saalistamiseen. Tinderiä käyttävä nainen on 83-vuotias.

New York Cityssä elävä Hattie ei aio luopua intohimoisesta elämästä ikänsä takia. Nainen käyttää Tinder-sovellusta puhtaasti nuorempia rakastajia tavatakseen. Hän on rehellinen myös kumppaneilleen, eikä häpeile korkeaa ikäänsä.

Tyylikäs Tinder-mummo saa helposti seuraa, eikä valinnanvara orgasmien antajista lopu kesken. Hattie erosi lastensa isästä kipinän sammuttua ja päätti, että hänen ei ole pakko mennä naimisiin seksuaalisia tarpeita tyydyttääkseen. Hänen mukaansa himon voi tyydyttää helposti, kun katkaisee sydämen yhteyden jalkojen väliin.