Big Brother Suomi alkaa tänään – tältä näyttää BB-talo sisältä

Big Brother Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti suosittu realitysarja Big Brother jatkuu tänä iltana Suomessa, kun uusi tuotantokausi käynnistyy. Asukkaat muuttavat tänään BB-taloon kymmeneksi viikoksi, ja suomalaiset saavat seurata talon tapahtumia suorana lähetyksenä verkosta ja televisiosta päivittäin.

Nyt Big Brother Suomi -talon on esitelty kuvina. Tuttuun tapaan asukkaat suorittavat BB-talossa erilaisia tehtäviä ja noudattavat Big Brotherin heille antamia ohjeita. Joka viikko asukkaat nimeävät toisistaan tietämättä joukostaan kilpailijoita häätöuhan alle, ja viikon päätteeksi suorassa lähetyksessä talosta häädetään katsojien äänestämä putoaja.

Big Brother Suomi, Kuva: Petri Aho
Big Brother Suomi, Kuva: Petri Aho
Big Brother Suomi, Kuva: Petri Aho
Big Brother Suomi, Kuva: Petri Aho
Big Brother Suomi, Kuva: Petri Aho