Mitä sinä näet kuvassa? Asiakkaiden leuat loksahtivat kaupassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muutaman kuukauden päästä vietettävä halloween näkyy jo osittain kauppojen hyllyillä ja tuotevalikoimissa. Nyt netissä kiertää kuva tavaratalon myymistä lateksiarvista, joiden avulla voi luoda iholleen haavaa muistuttavan näyn keinotekoisesti.

Ihmiset ovat kuitenkin kaksimielisiä, ja tästä syystä arvet näyttävät monen mielestä aivan muulta ku haavalta. Ihmiset näkevät niissä naisen sukupuolielintä muistuttavan lohkeaman. Lateksihaava on tarkoitus liimata iholle.

Kuvan on julkaissut Spotted Newton Abbot -sivusto. Kyseiset maskeerausvälineet ovat myynnissä Home Bargains -liikkeessä, mutta samankaltaisia on myös suomalaisissa tavarataloissa.

Had to do a double take in Home Bargains today, Halloween props on sale already

Publiée par Spotted Newton Abbot sur Lundi 26 août 2019