Amanda Harkimon timmi bikinipeppu vilitsee somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja hän on television lisäksi ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Taannoin Amanda juhlisti silikonirintojensa syntymäpäiviä, mutta nyt pääosassa on kuitenkin timmi bikinipeppu.

Ympäri maailmaa DJ-keikoilla käynyt Amanda julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa parvelleella bikineissä selin kameraan. Päivityksensä yhteydessä hän muistelee viime kesän reissujaan ympäri Eurooppaa.

Viime kesänä Amanda vietti muutaman päivän vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa kymmenet suomalaiset urheiluautot kiersivät Eurooppaa. Hänet kuvattiin matkalla ainakin Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa.

Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa.