Karhunpoikanen jumiutui roska-astiaan – poliisit pelastivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pohjois-Kaliforniassa motellin roska-astiaa tutkineen karhunpennun uteliaisuus kostautui, kun pieni mesikämmen humpsahti roskiksen sisälle. Karhunpennun sisar ja emo yrittivät auttaa pienokaista tuloksetta.

Paikalle saapui poliiseja, jotka olivat päättäneet auttaa karhunpennun pinteestä. Ne avasivat Tahoe-järven maisemissa sijaitsevan roska-astian luukun ja panivat sisälle tikkaat. Karhunpentu huusi peloissaan.

Se tajusi kaikkien onneksi kiivetä astiasta ulos tikkaiden avulla. Videolla nähdään, kuinka pentu rynnistää pakoon perheensä luokse. Kalifornian vuoristoalueilla asuu paljon karhuja, jotka ovat kiinnostuneet erityisesti ruokajätteistä. Roska-astiat pyritään suojaamaan normaalisti karhun kestäviksi.