BB-talossa tänä vuonna vähemmän kännisekoilua – älykkyyttä keskustelussa

Big Brother · Terhi Piiroinen

Big Brother Suomi alkoi eilen uudella tuotantokaudella. Tänä vuonna talossa on joukko erilaisia ihmisiä, joita yhdistää sosiaalinen älykkyys ja kyky ilmaista itseään. Väittelyiltä ei voi välttyä, sillä kaikki haluaa tuoda mielipiteensä esiin ja tulla kuulluksi.

– Nyt on todella tärkeää se kuuntelemisen taito, ettei keskeytä ja antaa muille tilaa keskustella, yli viisikymppinen Timo kertoo.

Big Brother -realitysarja seuraa 14 ihmisen elämää saman katon alla. Porukalle annetaan viikkotehtäviä, joissa punnitaan heidän yhteistyökykyä ja yksilötaitoja. Tuotantoryhmä on kertonut aiemmin julkisuuteen, ettei tänä vuonna nähdä yhtä paljon bailaamista ja viinan kanssa läträämistä. Talossa on todella vahvoja persoonia, ja kaikki osaavat ilmaista mielipiteensä vahvasti.

– Täällä on tänä vuonna todella supliikkeja ja älykkäitä ihmisiä, kaikkien kaveriksi tunnustautuva Jukka sanoo ja uskoo talon vahvojen keskustelujen herättävän mielipiteitä myös kotikatsomoissa.