Yllätyskäänne! Räppäri Mac Millerin kuolemantapauksessa tehty pidätys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esiintynyt räppäri Mac Miller, oikealta nimeltään Malcolm McCormick, löydettiin kuolleena kotoaan 7. syyskuuta 2018. Tragedia johtui useiden päihteiden sekoituksen aiheuttamasta yliannostuksesta. Räppärin verestä löytyi alkoholia, kokaiinia ja huippuvaarallista fentanyylia.

Nyt, yli vuosi räppärin kuoleman jälkeen, poliisi kertoo tehneensä pidätyksen liittyen Mac Millerin kuolemaan. Viranomaisten mukaan 28-vuotias pidätetty Cameron James Pettit oli toimittanut räppärille fentanyylillä terästettyjä väärennettyjä lääkkeitä kaksi päivää ennen tämän kuolemaa.

Aiemmin muun muassa Michael Jacksonin tappanut fentanyyli oli merkittävässä osassa myös Mac Millerin kuolemassa. Tutkijoiden mukaan räppäri kuoli pian sen jälkeen, kun hän oli nauttinut jauhettua lääkettä nenänsä kautta. Pidätetty voidaan tuomita jopa 20 vuodeksi vankeuteen, mikäli hänet katsotaan syylliseksi.