Vegaani haastoi naapurit oikeuteen – grillaavat pihallaan lihaa ja kalaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vegaanista ruokavaliota noudattava australialainen Cilla Carden ei voi käyttää omaa takapihaansa virkistäytymiseen. Syynä ovat naapurit, jotka grillaavat voimakkaasti käryävää lihaa ja kalaa. Carden on nostanut asiasta oikeusjutun.

Viime vuoden loppupuolella alkaneen oikeustaistelun mukaan Cilla Cardenin naapurit löyhyttelevät grillaamansa ruoan tuoksua tieten tahtoen hänen pihalleen. Oikeus on kuitenkin hylännyt syyteet riittämättömien todisteiden takia. Hajua on vaikea varastoida näyttöä varten.

Nainen on syyttänyt naapureitaan samassa valituksessa myös tupakoimisesta pihallaan sekä heidän lastensa pitävän liikaa ääntä koripalloa pomputtaessaan, LAD Bible uutisoi.

Perthissä asuva naapuri on sanonut, että poisti grillin takapihaltaan ja kielsi lapsiaan pelaamasta koripalloa. Asianajajat toivoisivat, että ihmiset keskustelisivat asioista aikuismaisesti kasvotusten oikeusjuttujen nostamisen sijaan.