Hiiri juoksi pikaruokalan rasvakeittimeen – videosta viraalihitti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Whataburger-pikaruokalassa todistettiin taannoin ruokahalut vievää tilannetta. Ravintolassa irti päässyt hiiri päätyi suoraan rasvakeittimeen ja viraalivideon tähdeksi. Sosiaalisessa mediassa jaetulla videolla nähdään hiiri, joka on päätynyt Texasin Bastropin Whataburgerin tiskin taakse.

Työntekijät yrittävät napata jyrsijää asiakkaiden hämmästellessä tilannetta. Lopulta hiiri juoksee rasvakeittimeen. Yksi asiakkaista toteaa jyrsijän joutuneen käristetyksi. Toinen puolestaan alkaa heti vaatimaan rahojaan takaisin. Voit katsoa videon tästä linkistä.

Huffpost-sivuston mukaan ravintola suljettiin väliaikaisesti välikohtauksen jäljiltä. Whataburger vakuuttelee, ettei vastaavaa ole ennen tapahtunut ketjun ravintoloissa.