Meemitähti BB-Kristian joutui varkaaksi – vinkkasi silmää kameralle

Big Brother · Terhi Piiroinen

Big Brother Suomi 2019 käynnistyi sunnuntaina. Taloon on koottu sekalainen joukko eri aatteita kannattavia ihmisiä. Yksi yleisön suosikeista on ehkäpä joukon tavallisin jantteri, 27-vuotias Kristian. Helsingin Kalliosta lähtöisin oleva sekatyömies sai viime yönä tehtäväkseen varastaa rahnaa viikkotehtävän kolikkokulhoista.

Kristian nimettiimn BB-talon kolmanneksi varkaaksi. Hänen lisäkseen viikkotehtävää ovat sabotoineet Helmeri ja Ville. Harras kristitty Ville on onnistunut varastamaan 51 kolikkoa yhteisestä potista. Helmeri on onnistunut tehtävässään ilmeisesti heikommin. Kristian puolestaan otti tehtävän heti isoveljen käskystä haltuun ja vei potista rahaa piilottaen kolikoita housuihinsa. Hänen hermostuneisuutensa näkyi kuitenkin kolikoiden pudottamisena ja viikkotehtävän epäonnistumisen jälkeen hän myönsi, että omatunto oli kolkuttanut.

Ovela mies vinkkasi yöllä hauskasti kameralle silmäänsä. Viikkotehtävä kuitenkin epäonnistui. Pelissä oli paljon, sillä asukkaat laittoivat 99 prosenttia viikkobudjetistaan likoon viikkotehtävän onnistumisen puolesta. Jos tehtävä olisi onnistunut, asukkaat olisivat netonneet viikon ostoksiin ruhtinaalliset 550 euroa. Nyt asukkaille jäi viikoksi käyttöön vain 2,80 euroa.