Janita Lukkarisen piina jatkuu – syöpäraportti siirtyi viikolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitysarjoista suomalaisille tuttu Janita Lukkarinen sairastui viime vuonna aggressiiviseen imusolmukesyöpään, jonka hän kuitenkin onnistui jo kerran selättämään. Uudet sytostaattihoidot eivät ole kuitenkaan tuottaneet toivottua tulosta, ja parhaillaan Janita valmistautuu jo omiin hautajaisiinsa.

Viime viikolla uutisoitiin, että Janitan syöpähoidot olisi lopetettu. Viime sunnuntaina hän kertoi saavansa maanantaina uutta tietoa syöpänsä tilanteesta. Niin ei kuitenkaan jostain syystä vielä käynyt, vaan Lukkarinen joutuu odottamaan tietojen saamista piinaavan viikon verran enemmän.

– Ensi viikon maanantaina on jännät paikat, kun saan uutta tietoa tilanteestani, mitä odotin jo tänä maanantaina kuulevani, mutta nämä eivät ole asioita, joita hoidettaisiin näkemättä silmästä silmään, Janita kertoi kuvansa yhteydessä.

– Vointi on pysynyt suhteellisen normaalina. Välillä unohdan jopa tilanteen vakavuuden rehellisesti sanottuna. Haluan elää pikku lapsen into sisälläni, ihmetellä lehtien lakastumista ja nauttia vuodenaikojen tuomista luonnon ihmeistä, hän kertoo.