Tristan Thompson osti Khloe Kardashianille 400 000 dollarin Porchen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Khloe Kardashian sai tietää tänä vuonna ystävänpäivän jälkeen, että hänen lapsensa isä ja avopuoliso Tristan Thompson oli suudellut kotibileissä toisen naisen kanssa. Tämä nainen oli Khloe Kardashianin pikkusiskon Kylie Jennerin paras kaveri Jordyn Woods.

Khloe Kardashian päätti kohun jälkeen välittömästi, että jättää petturi-koripalloilijan. Thompson oli jäänyt uskottomuudesta kiinni aiemminkin, vain muutama päivä ennen pariskunnan yhteisen True-tyttären syntymää. Nyt mies on yrittänyt hyvitellä tekojaan – kuinkas muutenkaan kuin rahalla.

NBA-tähti Tristan Thompson on saanut kaveriltaan, RnB.-tähti Drakelta neuvon, jonka mukaan miehen kannattaisi ostaa Khloe Kardashianille lepyttelylahja. Mies hankki naiselle lahjaksi 400.000 dollarin arvoisen Porche 911 -urheiluauton. Khloe kutsui Tristanin luokseen syömään tacoja, The Sun uutisoi.

View this post on Instagram

💌 My little Lady 💌

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

View this post on Instagram

Starbwoy 🌟

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on