Amber Heard venyttää Instagramin sääntöjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Amber Heard on syyttänyt julkisesti ja oikeusteitse Johnny Deppiä pahoinpitelystä. Depp on puolestaan väittänyt, että tilanne on ollut päinvastainen ja että Heard on lavastanut mustelmansa meikkaamalla.

Nyt Amber nähdään poseeraamasaa rohkeassa kuvassa, joka mitä todennäköisimmin rikkoo Instagramin alastomuutta koskevia sääntöjä. Hän nimittäin poseeraa kuvassa toinen rinta paljaana. Kuvan voi katsoa tästä linkistä.

Taannoin Johnny Deppin näkemys sai tukea Amberin ystävältä, kun julkisuuteen nousivat kuulustelupöytäkirjat, joiden mukaan Heardin kanssa läheisissä väleissä ollut ystävä ja sisustussuunnittelija Laura Divenere ei ole nähnyt naisessa jälkiä pahoinpitelystä. Hän työskenteli Amber Heardin palveluksessa väitetyn pahoinpitelyn aikana.

Heard kertoi Deppin pahoinpidelleen hänet 21. toukokuuta 2016. Divenere oli työskennellyt Heardin kanssa 23.-25. toukokuuta, eikä nähnyt naisessa edes yhtä mustelmaa. Depp on vaatinut Amber Heardilta 50 miljoonan dollarin korvauksia valehtelemisesta ja maineen pilaamisesta.