TIS-sinkut paljastettiin – kuvissa 20 seksikästä kaunotarta ja komistusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu parisuhdereality Temptation Island Suomi palaa televisoon, kun ohjelman kuudes kausi nähdään Nelosella ja Ruudussa tänä syksynä. Nyt ohjelman 20 sinkkua on julkistettu. Heti starttijaksossa 10 komeaa sinkkumiesta ja 10 näyttävää sinkkunaista esittäytyy pariskunnille.

Temptation Island 6. tuotantokauden sinkut, Kuva: Lars Johnson

– Tällä kertaa Tempparisaarella kaikki on uutta! Uusi lokaatio tarjoaa mielettömät puitteet, ja tämän kauden parien lähtökohdat nostavat esiin teemoja, joita ei ohjelman historiassa ole ennen käsitelty, ohjelman juontaja Sami Kuronen kertoo.

– Luvassa on romantiikkaa, erotiikkaa, sydänsuruja, upeita kasvutarinoita ja kaikkea sitä mitä Suomen parhaalta realityltä uskaltaa toivoa. Kaikilla on rajansa, mutta ovatko ne kenellekään selvät? Mitä kaikkea rakkaus kestää? Tulossa on erittäin raikas kausi, Kuronen jatkaa.

Ohjelman kuudes kausi on kuvattu uudessa paikassa, joka tuo hieman uutta tunnelmaa aiempaan verrattuna.

Temptation Island 6. tuotantokauden sinkut, Kuva: Lars Johnson