Ihmiset luulevat Post Malonen löytäneen Ozzy Osbournen: ”Hänestä tulee vielä suosittu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikin kuuntelijoiden nuori polvi ei ole ymmärrettävästi aina aivan perillä musiikin historiasta ja hieman teinisuosikkeja vanhemman polven supertähdistä. Tästä on saatu jälleen tuore esimerkki, kun lukemattomat Post Malonen fanit luulevat hänen löytäneen ja esitelleen Ozzy Osbournen.

Tapaus ei suinkaan ole ainoa laatuaan, sillä vastaavia tilanteita käy melko usein. Nyt tapaus on kuitenkin saanut poikkeukselliset mittasuhteet, koska Ozzy Osbourne on suoranainen rockin ikoni. Rocktähti on mukana vierailemassa Malonen viime viikolla julkakaistulla Hollywood’s Bleeding -albumilla, joka on nousemassa jättisuosion myötä suoraan maailman hittilistojen kärkisijoille.

Malonen Take What You Want -kappaleessa vieraileva Ozzy on saanut räppärin fanit innostumaan, ja osa heistä hehkuttaa sosiaalisessa mediassa millaisen jättimäisen palveluksen Malone teki Osbournelle löydettyään hänet ja otettuaan mukaan levylleen. Toiset veikkaavat, että Osbournesta tulee vielä suosittu tähti Post Malonen ansiosta. Osa viesteistä on tosin selvästi parodiaa.

Molemmat ovat toki suosittuja, mutta maailman kaikkien aikojen suosituimpiin rocktähtiin lukeutuva Ozzy Osbourne on myynyt urallaan yli 100 miljoonaa albumia ja mukana sekä Rock and Roll Hall of Famessa että Hollywood Walk of Famella. Lisäksi hän on saanut lukemattomia viihdealan palkintoja.