M Roomin parturijonoon kätevästi kännykällä – voi tehdä jo matkalla

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Miesten asiakkuuksiin keskittynyt suomalainen parturiketju M Room on alansa edelläkävijä esimerkiksi ajanvarauksissa. Taannoin käyttöön otetun digitaalisen palvelun myötä asiakas voi ilmoittautua parturin jonoon matkapuhelimella jo matkalla parturiin ilman sovellusta.

M Roomin verkkosivuilla asiakas voi ilmoittautumisen lisäksi nähdä arvioin odotettavissa olevasta jonotusajasta, jolloin hän voi käyttää aikansa tehokkaasti hyväkseen esimerkiksi asioimalla toisaalla ennen parturin tuoliin istumistaan. Verkkopalvelu ilmoittaa, kun asiakkaan tulee siirtyä liikkeeseen.

Suomesta lähtöisin oleva ja viime vuosina kansainväliseksi ketjuksi laajentunut M Room toimii nykyisin jo useassa maassa Yhdysvallat mukaan lukien. Suomessa liikkeitä on yli 30 paikakunnalla. Jäsenyydet perustuvat eri tasoisiin jäsenkortteihin, joilla määrittyy parturiin pääsyn prioriteetti. Parturiin pääsee myös ilman jäsenyyttä.