Demi Rose esitteli bikinikurvinsa Ibizan bilesaarella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut. Nyt Demi on lomaillut Ibizalla.

View this post on Instagram

Minding my own business

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Espanjan Baleaareille lomailemaan suunnannut seurapiirikaunotar nautiskeli Espanjan aurinkoisesta lomasäästä luonnollisesti niukoissa bikineissä, jotka hän esitteli myös tyylikkäässä lomakuvassaan Ibizan maisemissa. Sinne Rose lensi pian Yhdysvalloissa järjestetyn Burning Man -festivaalin jälkeen.

24-vuotias Demi Rose ylitti syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään.