Elizabeth Hurley esitteli rantakuntonsa – yhä upea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley muistetaan erityisesti roolistaan ensimmäisessä Austin Powers -elokuvassa. Tähti tunnetaan myös ahkerana Instagram-käyttäjänä. Viime aikoina 53-vuotias näyttelijä on ilahduttanut fanejaan jo useita kertoja näyttävien bikinikuvien merkeissä.

View this post on Instagram

Last of the summer sun #England #herefordshire @elizabethhurleybeach

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Austin Powersin seksipommi nähdään nyt esittelemässä täydellisyyttä hipovaa bikinivartaloaan sosiaalisessa mediassa. Otosten perusteella Hurleyn iäksi ei voisi olettaa juuri kolmeakymppiä enemmän, mutta todellisuudessa hän täytti 50 vuotta jo vuosia sitten.

View this post on Instagram

Kisses from the Pacific Ocean ❤️❤️❤️

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Elizabeth Hurley asuu nykyään Los Angelesissa, ja kehuu Kaliforniaa upeaksi paikaksi, vaikka kaipaakin kotiaan. Tähti on esiintynyt viimeksi televisiossa The Royals -sarjassa, ja seuraavaksi hänet tullaan näkemään Runaways-sarjan tulevalla kolmannella tuotantokaudella.