Sotilasvärvääjä keskeytti tappelun koulun pihalla – taklasi rajusti molemmat kerralla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koulukiusaaminen on aikamme pahimpia vitsauksia maailmanlaajuisesti, eli niin Suomessa kuin Yhdysvalloissakin. Atlantin molemmin puolin koulut ovat usein kyvyttömiä estämään kiusaamista. Nyt Yhdysvalloissa on noussut kohu videosta, jossa nähdään miten tappelu keskeytetään koulun pihalla.

Kalifornian Stocktonissa sijaitsevan Edison High Schoolin henkilökunta ei ehtinyt tehdä elettäkään kahden teini-ikäisen pojan välisen tappelun keskeyttämiseksi, mutta koulussa vierailulla ollut sotilasvärvääjä huomasi tilanteen ja päätti lopettaa tappelun kertaheitolla.

Raamikas mies juoksi täyttä vauhtia poikia päin ja taklasi molemmat kerralla. Sen jälkeen hän vielä ravisteli toisen pojan irti toisesta, kunnes muut aikuiset ehtivät hätiin. Nyt sotilasvärvääjän toiminta on nostattanut kohun, sillä toisten kehuessa vuolaasti kiusaamisen vastaista toimintaa toiset kritisoivat miestä liian rajuista otteista.