Melissa Lori riisui: ”Rakastan omaa vartaloani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyisen bikinimalli Claudia Romanin ystävänä tunnetuksi tullut Melissa Lori ei ole vielä suomalaisille varmastikaan kovin läheinen tuttavuus. Hän julkaisee usein sosiaalisessa mediassa niin rohkeita valokuvia, että ne ainakin hipovat verkkopalvelujen sääntöjä.

Alastonkuvissa usein viihtyvä Melissa Lori nähdään tällä kertaa itselleen ominaiseen tapaan kokonaan ilman vaatteita. Hän poseeraa kuvassa nakuna sohvalla istuskellen. Kuvansa yhteydessä Melissa lainaa Ellen DeGeneresiä ja toteaa pitävänsä tärkeänä, että hän viihtyy omassa vartalossaan ja rakastavansa sitä.

Monissa muissakin kuvissa Melissa Lori on viime aikoina nähty täysin tai ainakin osittain nakuna, mutta ainakin vielä hän saa julkaista kuviaan suositussa somepalvelussa.