Pariisin Disneylandiin avataan Marvel-hotelli

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kovimpien Marvel-fanien ei tarvitse tulevaisuudessa miettiä kahdesti, missä he yöpyvät vieraillessaan Pariisissa. Pariisin Disneylandiin ollaan avaamassa Marvel-teemahotelli. Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel tulee olemaan Disneyn ensimmäinen Marvel-sankareille pyhitetty hotelli.

Huoneita koristaa Marvel-taide, ja teema on esillä myös esimerkiksi ravintoloissa ja baareissa. Supersankarien ohella hotellin inspiraationa toimivat New Yorkin taidegalleriat.

Perheen pienimmät voivat poseerata hotellissa Marvel-hahmojen kanssa ja taiteilijalupaukset harjoitella taitojaan Marvel Design Studio -workshopeissa. Hotelli avataan kesällä 2020. Fanit voivat alkaa varaamaan huoneita jo marraskuusta 2019 lähtien.

 

Marvel
Marvel