Luoti lensi kahden kilometrin päästä ampumaradalta – osui miestä päähän

Ohhoh! · Tim Isokivi

22-vuotias mies on selvinnyt hengissä saatuaan yllättäen luodin päähänsä. Ammus oli peräisin noin kahden kilometrin päässä sijaitsevalta ampumaradalta.

Romanian Targu Carbunestissä asuva Constantin Vochitoiu oli astumassa ulos autostaan, kun hän tunsi kipua päässään. Sen aiheuttajaksi paljastui ampuma-aseen luoti. Vocitoiun onneksi se ei yltänyt aivoihin asti, vaan oli jäänyt kiinni hänen kalloonsa.

Luoti poistettiin läheisen Craiovan kaupungin sairaalassa erikoislääkärin toimesta. Ammus oli mitä todennäköisimmin peräisin läheiseltä ampumaradalta, jossa poliisien ampumaharjoitukset olivat juuri tapahtumahetkellä käynnissä.

Daily Mailin mukaan viranomaiset ovat kertoneet pyrkivänsä varoittamaan lähialueilla liikkuvia harjoituksista. Niissä käytetään muun muassa konetuliaseita, joiden luotien kantomatka on yli kolme kilometriä.